Fyrstadsföretag

Coworking Spaces – Fyra Alternativ

Coworking Spaces – Fyra Alternativ

Coworking spaces är ett populärt alternativ för företagare och entreprenörer som söker efter flexibla arbetsplatser och möjligheter att nätverka. I Fyrbodal kan man hitta flera mindre kontorshotell samt coworking platser. Detta passar ofta den som är en begränsad tid på en plats, eller som har en verksamhet utan behov av ytor.

Coworking i Stockholm

En stad som utmärker sig avseende Coworking är Stockholm, och i den här artikeln presenterar vi fyra olika alternativ att välja mellan.

WeWork på Malmskillnadsgatan

WeWork är ett företag som erbjuder coworking spaces i flera städer i Sverige, inklusive Stockholm. De har ett centralt kontor på Malmskillnadsgatan som är populärt bland små och medelstora företag. På WeWork kan man välja mellan att arbeta vid en enskild kontorsplats eller ha ett eget kontor. Företaget erbjuder också stora och öppna ytor för att umgås, slappna av och hitta nya samarbetspartners. Priserna börjar på 6 500 kr per månad.

7A Posthuset på Vasagatan

7A är en kontorsanläggning som erbjuder fullservicelösningar för företagare. De har flera olika alternativ att välja mellan, inklusive skräddarsydda lösningar med kontor, reception och privat ingång, privata kontor i kontorshotell med gemensamma ytor, business lounges på fyra olika platser i Stockholm och virtuella kontor där man har tillgång till konferens och annan service utan att ha en fysisk kontorsplats. 7A har ett fokus på att erbjuda högklassiga servicelösningar och är ett utmärkt alternativ för företag som söker efter en professionell arbetsmiljö.

iOffice på Drottninggatan 33

iOffice är en av de senaste tillskotten till coworking spaces i Stockholm, med öppning år 2022. Det ligger centralt på Drottninggatan och erbjuder flexibla arbetsplatser och privata kontor på två våningsplan. iOffice har en modern och inbjudande design och är ett bra alternativ för företagare som söker efter en kreativ arbetsmiljö.

Convendum på Vegagatan

Convendum är ett kontorshotell som ligger på Odenplan. De riktar sig till små och medelstora företag och erbjuder en mängd olika kontorsmöjligheter på olika nivåer. Convendum har gemensamma utrymmen som soffgrupper, lounger och matrum för att skapa möjligheter att umgås och nätverka. För de som vill arbeta i en lugn miljö finns avskärmade tysta ytor, medan det finns platser där gemenskap och samarbete är i fokus.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *